KAKO MI POSLUJEMO

Posted: 20th novembar 2013 by selidbe032-comp-rs in SLIKE
Komentari su isključeni


Информације

Kombi prevoz robe

Brzi, efikasni, pouzdan a što je najvažnije najjeftiniji kombi prevoz robe!

Опис

Potreban vam je KOMBI PREVOZ ili SELIDBA iz vaseg stana ili kuce, na bilo koju adresu preselite se sa nama mi ce mo vasu selidbu obaviti brzo i efikasno.

SELITE SE SA NAJBOLJIMA…

064/ 173-50-93

Kako izvršavamo seludbu?

Agencija vrši svoje usluge na brz i jednostavan način.

na raspolaganju smo Vam 24 sata

vaše stvari u našim vozilima su bezbedna – garancija na stvari i robu

najpovoljnije cene u Srbiji

profesionalno obučeni radnici

vršimo selidbe na bilo koju destinaciju.

Ukoliko želite da Vaša selidba protekne sa što manje stresa i brige, obratite nam se s poverenjem i naši strucni radnici ce posao obaviti najkvalitetnije i u najkracem mogucem roku!

Besplatna procena selidbe

Doslo je vreme da se preselite, svesni ste da je to posao koji jednostavno ne mozete da obavite sami a plasite se da angazujete agenciju zato sto ste culi od prijatelje da vas to moze kostati mnogo vise nego sto ste prvobitno dogovorili? Kako bismo vam dokazali da mi nismo takvi uvrstili smo u nasu ponudu i uslugu besplatne procene selidbe.

U cemu se ova usluga besplatna procene sastoji?

Pre nego sto sama selidba pocne, pre nego sto se bilo sta i dogovorimo, nas strucni procenjivac ce doci kod vas potpuno besplatno i dati vam konkretnu i konacnu cifru koja predstavlja trosak vaseg preseljenja. Besplatna procena vas ne obavezuje da nas zaista i angazujete i nece vam biti naplacena ni u trenutku procene a ni naknadno.

Prilikom besplatne procene nas strucnjak ce oceniti sve, pocevsi od velicine, broja i tezine stvari koje ce biti preseljene, spratnosti zgrade, postojanja lifta, dostupnosti lokacije za utovar i istovar i udaljenosti ove dve lokacije. Tokom besplatne procene, ocenicemo i da li postoji potreba za montazom i demontazom vaseg namestaja i plakara.

Takodje, ukoliko zelite da vam nasa agencija za seldibe u Cacku obezbedti i kartonske kutije za pakovanje vaših stvari, nas strucnjak koji vrsi besplatnu procenu ce oceniti koliko i kakvih kartonskih kutija je vama potrebno.

Tek ako vi ocenite da je procenja cifra u skladu sa vasim budzetom i ocekivanjima i ako ste se uverili u nasu strucnost i profesionalnost pristupicemo dogovoru o daljim detaljima tokom realizacije naše usluge. Ova usluga sluzi za to je vama unapred poznat iznos troska a nama sluzi da pokazemo da drzimo do svoje reci.

SELITE SE SA NAJBOLJIMA!

Sve inf. mozete dobiti putem tel. 064/ 173-50-93

Comments are closed.